ibnelesiyorum muntazaman 

kapat
  1. cagimiz geregi bilindik ataerkil kaliplardan cikmak zorunda kalan katiksiz heterolarin bulunabilecekleri itiraftir. diger bir taraftan klasik sozluk basligidir, mevcut olmamasi yadirganasidir. ornekleri coktur efendim.

"adamin adonis kasi da masallah yanii!"
    "ulan bu gassaray ilk 15 dakika fena basiyo hee!"
    "kiz o cocuk harbi cok cirkin, ne isin var onunla? " *
    "kanka gobek kaslari tas olmus, gobek diyesim gelmio artik!"
    .
    .
    .
    #3312775 (chabert, 24.04.2008 16:25)

© 2008 - uludağ sözlük

ibnelesiyorum muntazaman başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ibnelesiyorum muntazaman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ibnelesiyorum muntazaman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milliyet » marmaris magic life » oha deme sekilleri » yigit ozgur esprileri » overrule » silahi tutukluk yapan soyguncu » kadinlarin ideal erkegi ter kokusundan bulmasi » bastim eksiyi bastim eksiyi » kalp ile bobrek bir de beyin » on your marks a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games