ibne melih 

kapat
  1. belediyenin ilk başına geçtiği zaman sokaklardaki afişlerde kocaman i.melih gökçek yazması ve ankaralınında i.melih gökçekten nefret etmesi sonucu oluşan doğal bir oluşum.
    #1470583 (cesyjames, 30.03.2007 10:36)
  2. ankara da bizim mahallede bulunan dolandırıcı bir marketin sahibinin takma adıdır. *
    adam harbiden ibne ya! öyle böyle değil. ne zaman gitsem bir polemik yaşıyorum. yüzünde gıcık bir gülümseme. dolandırıcı bir surat. birde oğlu var bu yokken markete bakan. lan neyse birşey demiyorum. ibnenin çocuğu ya!..
    #3701228 (zitadam, 22.07.2008 11:12)
  3. emin çölaşan tipindeki beyni etek altı çalışan tiplerin hakaretamiz davranışları.

emin çölaşan ile, melih gökçek arasında sanki melih gökçek yazdırmış tabelayı gibi, atatürk o ç yani atatürk orman çiftligi tabelasına, emin çöalaşn ın, açıkca atatürk hakkında hakaret yazarak haber yapması, bunu kast ediyor diye, (bkz: bir fitnenin anıları).
    #3743451 (beklediginiz lider geldi, 30.07.2008 14:16)

© 2008 - uludağ sözlük

ibne melih başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ibne melih ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ibne melih nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» righteous kill » dpu sozluk » herkese abazan diyen abazanin hasi » korkmak » kabak tadi veren yazar » miles davis » the illusion of progress » kucuk kiyamet » kufur » sempatizan » miknatis adam » turkce yi katleden emolar » bahadir boysal » seni ozledim oglum » sozlukteki fenerbahce cetesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » a scanner darkly » neyzen tevfik » kadilarin basarisiz olusu » ders calismasi gerekirken sozlukte takilan aygir » fuckable » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » kizlara karsi onyargili olmak » topraktan yaratildigina inanan angut insan » camide ayakkabiyi calan veledi yakalamak » ana » topkapi sarayi nin ozellestirilmesi » sigaranin icinden odun parcasi cikmasi » radyo sol » kurtlar vadisi » surrealizm