ibne hakem tezahuratina eslik eden gay hakem 

kapat
  1. hollanda 'da yasanması muhtemel olay.

- ibne hakemmmm, ibne hakemmm, ibne hakemmm
    - evet evet benim. yuppiiiiiiii...
    (MaRTyNs, 16.04.2006 14:48)
  2. (bkz: yaran baslıklar)
    (atan alir spor, 16.04.2006 14:56)
  3. duygulanıp gözyaşlarına boğulur büyük ihtimalle. bir de maçı durdurup eline mikrofonu alırsa tadından yenmez:

- çok teşekkür ediyorum sağolun, beni sizler var ettiniz. ilk çalacağım faul düdüğünü kale arkası tribününde çok iyi tokmak vurduğunu gördüğüm yakışıklıya armağan ediyorum.
    (max cady, 16.04.2006 14:57)
  4. hormonları yüzünden birtürlü erkeksi hareketler sergileyemeyen bir zatın, maça olan ilgi ve sevgisinden sonra seçtiği bu hakemlik mesleğini icra ederken , maç sırasında koşarken kıvırtması olayında yatan ibneliğim hakemlikle bütünleşmesinden doğan olaydaki kişiye ibne hakem demekteyiz. bahsi geçen maçta taraftarların ibne hakem tezahuratlarıyla eşlik etmesi de olayı kızıştırmaktadır.
    (totem, 16.04.2006 15:04)
  5. -hollanda da maç yönetmesi beklenen hakem.bir de hollanda da kendine bir eş bulması beklenen hakem.
    (worldlike, 18.04.2006 13:27)
  6. -ay dur ayol dur kız faul
    -ne faulu hocam
    -ne hocası aaaa
    -oldu ne faulu teyze
    -bana bak ben senın kardesın yasındayım al sana kırmızı
    -ibne hakem ibne hakem
    -bak onlarda benim haklı olduğumu biliyor çık bakiym dışarı...
    (aquantass, 18.04.2006 13:32)
  7. -ibne hakem ibne hakem
    +ayh bunlar kendi fubolcusuna tezahurat yapmıyorlar sadece beni de düşünmüşler
    -ibne hakem ibne hakem
    +canlarım canlarım
    (pulp fiction, 18.04.2006 13:38)
  8. (bkz: assolist olmak)
    (mulayim, 13.10.2006 21:37)
  9. - ipnee haakem, ipnee haakeem!!
    + (başka bir ipne hakem)hani ayol nerdeee göremiyorum beeen????
    (ozix, 27.11.2006 21:16)
  10. -ipne hakem ipne hakem ipne hakem..
    +(hakem bu esnada gülümser bir vaziyette koşarak taraftarlara dogru gider ve alkış şeklinde tempo tutturur.bu arada kafa öne arkaya sallanarak tempoya tamamen ayak uydurur) ayy canlarım canlarım canlarım.

ve gözlerden birkaç damla sevinc gözyaşları akar..
    (amele donu, 25.01.2007 11:40 ~ 11:43)
  11. (bkz: yoldaş aramak)
    (berxwedan, 25.01.2007 11:48)
  12. (bkz: maca ibneyiz.biz pankartiyla cikan hakem)
    (cagdas, 25.01.2007 11:53)
  13. tezahürat kendisine yapılıyorsa mutluluk duyarak eşilik eden ama yapılan tezahüran orta hakeme ise uyuzluğuna yapan hakemdir.
    (arabaciarabayatasget, 03.11.2007 21:30 ~ 04.11.2007 01:13)
  14. maçı durdurup kendi etrafında kırıtarak dönecek olan hakemdir. çok gaza gelirse şortu da çıkartıp striptiz olayına girebilir. *
    (birgarip, 03.11.2007 21:35)
  15. -buraya buraya ibne hakem buraya!
    -oleey oleey oleey!
    ----------
    -ibne hakem ortaya götünü göster taraftara!
    (tanimadinmiben, 03.11.2007 21:37)
  16. kendiyle barışık hakemdir.
    (madmadam, 20.12.2007 00:11)
  17. http://www.youtube.com/watch?v=N_KL1guVDog + videosundaki hakemdir.
    (stoudemarionash, 05.01.2008 05:42)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» delicay kalesi » tuncay ozkan in 40 milyon dolari var sanmak » kayseri nin tarihi eserleri » kralice sureyya » oltu nun tarihi eserleri » the sun no longer rises » sethanon » yapilmis en aptalca dalginlik » huseyin hatemi » camel vs marlboro » www siznezaman akillanacaksiniz com tr » hafizayi guclendirme yontemleri » 5 hastane dolastirilan yanan bebek » dunkin donuts » samandag in tarihi eserleri » makine otomatik calisiyorsa elle mudahale etmeyin » osman nuri sozkesen » vaudeville for vendetta » deniz baykal in rodos a yuzmemesi » prenses diana » turkuculerden yaran aforizmalar » ankuva » haydi hayirli traslar » gozlerimin etrafindaki cizgiler » develi nin tarihi eserleri » steven gerrard » click » 1 ay icinde parti kuruyorum » amy lee a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa