ibanez 

/ 3
kapat
  1. başlangıç seviyesi için alt modelleri alınabilen ve popülaritesi nedeniyle elinizden çabuk çıkarabileceğiniz sustain fakiri gitardır.
    #3127206 (love2deth, 12.03.2008 11:28)
  2. logusu ibanez kelimesinin tüm harflerini içeren kaliteli bir gitar markası.
    #3173344 (nevarki, 21.03.2008 21:36)
  3. 98 oncesi urettikleri gitarlarin cok daha basarili oldugunu dusundugum gitar uretcisi.
    #3267131 (blackmore, 14.04.2008 00:15)
  4. Hem rock hem metal türde kullanıcının ihtiyaçlarına cevap veren bir türdür. Metal tür için yüksek çıkış güçlü di marzio serisi kullanılmıştır. Ancak Oldukça güzel clean tonlar alınabilir. Sürekli jackson mu ibanez mi geyiğine; geyiğin içerinden de anlaşılacağı gibi malzeme olmuş japon gitar üreticisidir. Metal türde eser veren virtiözlerden kullanmayan yoktur desek; doğru bir önerme olur. Petrucci, vai, satriani, gilbert için özel üretim serileri mevcuttur. En kazıkları yani steve vai'nin jem serisi gitarları; alınıp gece birlikte uyunasıdır. Özel üretim ve rg prestige serilerinin tamamı japon üretim olup işçilik 1. sınıftır. Yemede yanında yat gitarıdır. Ancak klasik kasa dışındaki serileri bir başarıya imza atmamıştır. Metal tür için daha iyisinin (bkz: esp) olduğunu düşünüp, clean tür içinde daha iyisinin (bkz: gibson) olduğunu düşünen; bir çok gitar nedir bilmeyen insanların arasındayım.
    #3411281 (paladinden kacan skirmish, 18.05.2008 01:56)
  5. gio serisinin alt modellerinden birine sahip olmama rağmen değiştirmeyi düşünmediğim,sert tonlarıyla kulağımı delip geçen japon harikası.
    #3439330 (wavenville, 24.05.2008 04:35)
  6. Çok fazla modeli bulunan ( iyisinden kötüsüne, kötüsünden çok iyisine ) japon gitar markası.
    #3762912 (enmn, 03.08.2008 04:10)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

ibanez başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ibanez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ibanez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ipek ozkok » akilli tv » 1505 » para para para » iyi huylu yakisikli zengin kulturlu erkek » seri eksi oy veren ibne olmanin hazzi » necmettin erbakan » kucuk sevgilim » kasar » dugmesine basinca top firlayan oyuncak dondurma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games