iason 

kapat
  1. yunan mitolojisinde altın postu aramaya çıkan argon gemisinin kahraman kaptanı.
    #2548307 (ColdMa3L, 02.11.2007 20:54)

© 2008 - uludağ sözlük

iason başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iason ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iason nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» irak sinirina tampon bolge kurulmasi » ua cennet » something s missing » turkcell in odedigi reklam ucreti » namarak » complicated » ogretmenlerinin cayina fare zehiri koyan ogrenci » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » sigara birakanlara tavsiyeler » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » asiret dugunleri » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » zallasana zallasana mendilini » tuborg special » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk e erisimin engellenmesi » herkes ve birkac kisi » gokhan zan in sakatlanmasi » cheapdeath » cin » uludag sozluk hakkinda ne dediler » giresun » brothers of the lame » tehlikeli saplanti » almanyaca » monday bloody monday » saldiray abi » auschwitz den sonra siir yazmak barbarliktir » civanim » borsa dusunce uzulen yurdum insani