iane i umumiye 

kapat
  1. Tanzimat döneminde çıkarılan Kaime-i Mutebere adlı kâğıt paranın halkın benimsememesi yüzünden piyasadan çekilmesi amacıyla 1851 yılında halktan toplanan yardımlardır.*
    #3622783 (dreamsworkers, 05.07.2008 13:03)

© 2008 - uludağ sözlük

iane i umumiye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iane i umumiye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iane i umumiye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tchibo » kurtleri sevmeyen turkler » kira parasini vermeyen ev arkadasi » emre belozoglu » sayid jarrah » yanindaki var ya » ryan o reily » durex elite » ucuz milliyetcilik » kozlenmis biber » elven blood » sohodo » metalcilerin genelde gay olmasi » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » uludag sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » unutulmayan dizi replikleri » 2008 2009 uefa kupasi b grubu » dhl » kaside i moderator » vega » mircea lucescu » mircea lucescu nun tekrardan besiktas a gelmesi » zall in var misin yok musun yarismasina katilmasi » mudahil » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » galatasaray cafe crown » slaven bilic » areds » tera patrick » degisik yasam felsefeleri