ian paice 

kapat
  1. kariyerinde deep purple'ın yaptığı ilerin tamamında bulunan tek insan.nam-ı değer 'rock of the buddy rich'.burn şarkısı hedef şarkılarımdan birisidir.çalıştığı isimler:
    Deep Purple
    Whitesnake
    Paul Mc Cartney
    Bernie Marsden
    Eddie Hardin
    Eddie Harris
    Elf
    Gary Moore
    George Harrison
    Green Bullfrog
    Jackson Heights
    Jon Lord
    Ken Hensley
    Kirby
    Mike Hurst
    Pete York
    Ritchie Blackmore
    The Velvet Underground
    Tommy Bolin
    bir videosu için:
    http://www.drummerworld.c...deos/IanPaiceshuffle.html
    #123636 (bonzorich, 21.03.2006 20:00 ~ 19.04.2006 14:05)
  2. dünyanın en iyi bateristlerinden. çok yaşlı olmasına rağmen highway star' ı hala muhteşem çalar.
    #2822499 (konforlu tabut, 11.01.2008 14:10)

© 2008 - uludağ sözlük

ian paice başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ian paice ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ian paice nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seni seviyorum diyene verilen sacma cevaplar » biz kac hiyariz » metalci oldugu halde abazan gezen erkek » bir demet tiyatro » diplomali hiyarci » gecen hafta acilan baslik » sicilya » barbeque » sedyeyle girdim yuruyerek ciktim » bosna kasabi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci