i wanna be your dog 

kapat
  1. sendeleye sendeleye, bagira cagira e$lik edilmesi gereken, bir cok filmin soundtrack listesinde bulunan ve bir cok remixi, coveri bulunan super parca. en guzeli iggy pop & the stoogesden dinlemektir bittabi.
    #1295010 (Antistar, 12.02.2007 19:05)
  2. (bkz: estagfirullah)
    #1295025 (lazy pigeon, 12.02.2007 19:08)
  3. orjinali (bkz: sex pistols) a ait olan efsane gaz $arki. hatta bu parça o kadar gazdir ki. slayer (bkz: indusputed attitude) isimli punk, cover albümüne (bkz: i wanna be your god)$ekilinde kotarip konserlerde tüm o güzel insanlarin biryerlerini kırmalarina sebep vermi$tir.
    #2098345 (Grunge, 09.08.2007 11:59)
  4. lock stock and two smoking barrels in soundtracklerinden biri.
    #3756416 (bilgehan, 01.08.2008 19:35)
  5. tr; köpeğin olmak istiyorum.
    #3756490 (rezervuariti, 01.08.2008 19:53)
  6. (bkz: i wanna be your man)
    (bkz: the beatles)
    #3756499 (beatleboy, 01.08.2008 19:56)
  7. sözleri ise;

So messed up I want you here
    In my room I want you here
    Now were gonna be face-to-face
    And Ill lay right down in my favorite place
    And now I wanna be your dog
    Now I wanna be your dog
    Now I wanna be your dog
    Well cmon
    Now Im ready to close my eyes
    And now Im ready to close my mind
    And now Im ready to feel your hand
    And lose my heart on the burning sands
    And now I wanna be your dog
    And now I wenna be your dog
    Now I wanna be your dog
    Well cmon
    #3756500 (mulayim, 01.08.2008 19:57)
  8. (bkz: doggy style)
    #3756599 (svieri doroga, 01.08.2008 20:23)

© 2008 - uludağ sözlük

i wanna be your dog başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. i wanna be your dog ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i wanna be your dog nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beni oldurmeyen sey tuhaflastirir » bathory » engizisyon » frekans » gokhaann » hifzi veldet velidedeoglu » impossible brutality » uluslararasi bursa karikatur yarismasi » kel kalmaktan korkmak » leave a comment » ratio orani » tuomas holopainen » robert lee yates » hot fuzz » mardan palas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cagrisim » uludag limonata » burak ozcivit » big chefs » galatasaray » bunu mu demek istediniz » adam olacak cocuk » deniz feneri » bell x15 » haci yagi » how i met your mother » notrinova » desmodus rotundus » disforik duygudurum » interview