i m on fire 

kapat
  1. sozleri asagidaki gibi olan, seksi bir bruce springsteen (born in the usa albumunden) sarkisi.

Hey little girl is your daddy home
    Did he go away and leave you all alone
    I got a bad desire
    Im on fire

Tell me now baby is he good to you
    Can he do to you the things that I do
    I can take you higher
    Im on fire

Sometimes its like someone took a knife baby
    Edgy and dull and cut a six-inch valley
    Through the middle of my soul

At night I wake up with the sheets soaking wet
    And a freight train running through the
    Middle of my head
    Only you can cool my desire
    Im on fire
    #2004865 (kani ronik, 25.07.2007 03:08)
  2. bat for lashes şarkısı. "oooh i'm on fire" derken çok fena.
    #2590319 (headacheda, 14.11.2007 16:39)

© 2008 - uludağ sözlük

i m on fire başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. i m on fire ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i m on fire nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» soruya bak » 934 tane fake hesabi olan yazar » solipsizm » koylerin eski isimleri » pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek » bos salladim doluymus » arbalet » cover » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » yabancica » ben bilmem keyfim bilir » cassiopeia » militarist ulkede beden dersi » manowar » starfucks » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » namert olayim » mankini » yabanci gruplarin turkce mealleri » volkan demirel » nurel » the four horsemen » cok gizli sozluk raporu » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » kopya cekip helallik isteyen kiz » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » bu son olsun » delikanli adam » host ulan deyyus » timbuktu » dumanlimusti