i m lost 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lost degil lost degil lost gorunur dizim
  2. lost dizisini bilmeyenlere lost u anlatmak
  3. lost lost diye nicesine sarildim
  4. lost the real lost
  5. lost boy lost girl
  6. lost cause
  7. you had me you lost me
  8. everything s not lost
  9. lost my way
  10. lost ne lan

© 2008 - uludağ sözlük

i m lost başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. i m lost ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i m lost nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sah ismail » coca cola nin spermleri oldurmesi » solo test » royal academy of dramatic art » ibu sozluk » ok sitesindeki sorulari cevaplayan doktor » sputnik operasyonu » nightwalker » erkeklerin guzel kadin zaafi » uypaciyakoverbeni » kardes turkuler » fugitive pieces » karamboldedans » kuku bekcisi » syme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk prenses perfinya zirvesi » insan klonlama » ulu tv icin program onerileri » radyo uludag » ilkokulun vazgecilmezleri » don kisot » yillara gore kahvalti aliskanliklari » mustafa uslu » silence is golden » kolpa turk filmleri » insanlari super kahramana donusturen bocekler » kitap okumamayi marifet saymak » araba arkasi yazilari » sozlugun en durgun oldugu saatler » fenerbahce amblemi