i love my dog 

kapat
  1. cat stevens'in seslendirdiği parçalardan biri.
    #2528973 (jamish efendy, 28.10.2007 18:42)
  2. sözleri şöyle olan cat stevens şarkısı;

I love my dog as much as I love you
    But you may fade, my dog will always come through.

All he asks from me is the food to give him strength
    All he ever needs is love and that he knows he'll get

So, I love my dog as much as I love you

All the pay I need comes shining through his eyes
    I don't need no cold water to make me realize that

Na, na, na, na, na, na, nana...

Na, na, na, na, na, na, nana...

I love my dog, Baby, I love my dog. Na, na, na...
    I love my dog, Baby, I love my dog. Na, na, na...
    #3594995 (anime, 29.06.2008 03:50)
  3. (bkz: ağlayalım mı gülelim mi bilemedik)
    #3616851 (archytct, 04.07.2008 01:00)
  4. (bkz: catdog)
    #3616860 (glinwelin, 04.07.2008 01:02)
  5. (bkz: itimi seviyorum)
    #3616874 (unique270, 04.07.2008 01:04)

© 2008 - uludağ sözlük

i love my dog başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. i love my dog ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i love my dog nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baskici bir ailede yetismek » ben bu yaziyi sana yazdim » randy rhoads » klavye nin gote girdigi anlar » 80 lerde cocuk olmak » robert enke » 9 crimes » duygudurum » i need you » agrypnie » cagla sikel » armenian navy band » bismillah khan » eksi sozluk » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » keten » kopek olduren icip uzun yasayacagini sanan tip » otobuste midenin bulanmasi » sara jay » elazig anadolu lisesi » gece » the turning » tugce becerikli » otobuste bos koltuk varken yana oturan guzel kiz » tribalenfeksiyon » siyah kan » sevgilinin zaman istemesi » duran toplarin usta ismi » sarkilardaki mantik hatalari » apne