i long 

kapat
  1. mükemmel bir saturnus eseri.

I do me wrong
    And i do it again
    My sorrow rain
    My feeling pain
    See me through, walk me through

I long
    I still long
    I long
    I long so much away - from me - for me
    I long
    I still long

Take my lips
    Kiss me sweet
    Take my feelings
    Stop me from sweating fear
    My sweet nightmares end

I long
    I still long
    I long
    I long so much away - from me - for me
    My sweet nightmare ends
    #1501632 (aither, 07.04.2007 12:56)
  2. saturnus imzalı, melankoliyi iliklerinize kadar hissedebileceğiniz bir doom metal şaheseri.
    #2637174 (wolfshade, 27.11.2007 20:58)
  3. (bkz: how long)
    #2637184 (arka plan, 27.11.2007 21:01)
  4. karanlık duygularınıza eşlik edebilecek nadide şarkılardan biridir. içinizdeki özlemle, istekle karanlığa meydan okumadır.
    #3625138 (karanlikelfperisi, 05.07.2008 23:01)

© 2008 - uludağ sözlük

i long başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. i long ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i long nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» new age » gokhan ozen » mad men » izmir de su bitti » gulmeyin cekiyorum » ismail yk nin bir numara olmasi » ilk yarisi golsuz biten maclar » vajina dikimevi » ic kontrol » tu kaka bana a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games