i know the pieces fit 

kapat
  1. yazar alımlarının bir kac gün öncesinde haber edip sözlük camiasına kazandırdığım yazardır.

4. nesildir benim gibi.

ayrıca, kadıköylü aslandır.
    #2300989 (euphrates, 11.09.2007 23:17)
  2. tool'un schism şarkısının giriş cümlesidir aynı zamanda.
    #2301008 (i know the pieces fit, 11.09.2007 23:19)
  3. kendisine, kıskandıracak derecede güzel bir nick seçmiş yazardır.
    schisme giriş cümlesine şöyle bir bakarsak, nasıl da anlamlı olduğunu görebiliriz;
    "i know the pieces fit, 'cause i watched them fall away"
    #2365283 (faaip de oiad, 23.09.2007 06:22)
  4. muhsin adil binal ilkogretim okulu, kadikoy, alkim, seref bufe sozcukleriyle anilari canlandirilabilecek, bana yazar alimini haber eden yazar.
    Ayriyeten tool la tanistirmistir ki beni, sagolsun.**
    #2417340 (Drama Lord, 02.10.2007 20:33)

© 2008 - uludağ sözlük

i know the pieces fit başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. i know the pieces fit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i know the pieces fit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir maskenin itiraflari » skygrabber » cok az sayida kalmalarina ve sozlukteki guc onlard » mehmet aurelio nankorluk yapmasin » desoxyribonukleinseaure » turku baba » raziye » violet hill » metal slug x » emek sinemasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci