i feel a disturbance in the force 

kapat
  1. starwars serisinin birisinde alderaan gezegeninin ölüm yıldızı tarafından yok edilmesinden sonra han solo'nun millennium falcon adlı uzay gemisinde obi wan kenobi'nin söylediği cümle. bunu üzerine han solo kedidir kedi demiş, luke skywalker ise ışın kılıcıyla top oynamaya devam etmiştir.
    #1718392 (trail blazer, 03.06.2007 00:53)
  2. "I feel değil", "I sense" şeklinde olan cümledir.
    #2130152 (double cross, 14.08.2007 12:12)
  3. ingilizce: "güçte bir rahatsızlık hissediyorum" anlamına gelen cümledir. star wars filmlerinin değişmez repliklerinden biri.

ayrıca yamulmuyorsam doğrusu "i sense a disturbance in the force" olan hede.

cümle içinde kullanırsak;

qui gon jinn: hmmmm.. i feel a disturbance in the force....... lan tayfun, sen mi yapıyosun oğlum yine?
    tayfun: ehehe sen de şakadan hiç anlamıyorsun be abi.
    qui gon jinn: force konusunda hassasım dedim ya kardeşim! yapmayın oğlum bana şöyle şakalar.
    #4235220 (double cross, 16.11.2008 00:17)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

i feel a disturbance in the force başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. i feel a disturbance in the force ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i feel a disturbance in the force nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about i feel a disturbance in the force. Copyrights of the articles are belong to their authors.