i dot melih gokcek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. e melih gokcek
  2. melih gokcek
  3. i melih gokcek
  4. melih gokcek imparatorlugu
  5. blanka vs melih gokcek
  6. melih gokcek parki
  7. melih gokcek istifa
  8. i melih gokcek in anketi
  9. melih gokcek gulusu
  10. melih gokcek in kucuklugu

© 2008 - uludağ sözlük

i dot melih gokcek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. i dot melih gokcek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i dot melih gokcek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » with the beatles » ogretmen bakanligi » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi » kadin erkek esitligi » sana suresiz izin veriyorum » asansor kullanmayi bilmeyen insan » ask genclestirir » little child » time to burn » fc oranges » ve altin portakal gidiyor » islam ve demokrasi uyumlu mudur » galatasaray universitesi » fuck buddy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alternatif var misin yok musun diyaloglari » hepsiburada com » the beatles » jimmy carter » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » shaquille o neal » lenova » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » ceza » yahudinin tahta kilici » monaco » sizin dininiz size benim dinim banadir » planor » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin