i dont need that shit 

kapat
  1. yeni bir yazar adayı. şimdiden hoşgelmiş. ayrıca artık her ne ise o ;
    (bkz: me too) *
    (montajelemani, 12.06.2006 00:55)
  2. bir papa roach şarkısı olan between angels and insectsin sözlerinde geçer bu cümle. böyle bi yazar da aramıza geliyorsa hoş gelir. biz de okuruz
    (lost, 12.06.2006 01:19)
  3. nedenini anlamadağım bir sebebden ötürü, an itibari ile bütün yazdıklarını okumuş olduğum yazar.
    (cehennem tanrisi, 06.09.2006 18:42)
  4. yaş itibariyle göççük olan yazar arkadaşımız:)
    (since, 23.11.2006 22:06)
  5. *film manyağı
    (niedy, 25.11.2006 13:27)
  6. çok güzel bir şarkının sözlerini kendine seçmiş, dikkat çeken yazar.
    (beholderr, 09.04.2007 01:43)
  7. iyiki doğdun yazarıdır kendisi şu anda.
    25 dk geç kalmış olsamda kendisi hatırlatmıştır bana. *
    (niedy, 20.06.2007 00:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» muhammed suicmez » anne entrylerim okunmuyor » fehimsiz ekmek » tek buyuk galatasaray » akustikmolotof » aile buyuklerine bankamatik muamelesi yapmak » sokak » bir insanin sesine asik olmak » sevmek gider hatiralar kalir » uyelik formuna ukala cevaplar veren zihniyet » dream theatre » kirmizi baslikli istasyon sefi » emre aydin » teachers » 4 minutes » desperado » sazlar calinir camlica nin bahcelerinde » lala mustafa pasa camii » guven hokna » valery meladze » sozlukte kendine arch enemy arayan yazar » her bosluk doldurulur » polonya bayragi » mehmet yildiz » hoest » aclik kader olamaz » fehriye erdal » bizim sarkimiz » besiktas cola turka a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa