i don t wanna miss anything 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. i just wanna be with you
  2. i wanna be your man
  3. i just wanna
  4. i wanna be with you
  5. i wanna run to you
  6. i wanna get away
  7. i don t wanna be
  8. i wanna be your dog
  9. all i wanna do is you
  10. i can tell you wanna

© 2008 - uludağ sözlük

i don t wanna miss anything başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. i don t wanna miss anything ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i don t wanna miss anything nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» son yoklama cagri tebligati » ataturk yasasaydi sozluk yazari olur muydu » tutamadim kacirdim » bizkitch » mevsim » kara kule » ruhi su » cassie » sanssizlik » vildan atasever a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games