i can t tell you why 

kapat
  1. eagles'in ülkemizde az bilinen, en güzel şarkılarından birisi.
    #3402698 (shalamar, 16.05.2008 00:30)
  2. sözleri ;

Look at us baby, up all night
    Tearing our love apart
    Aren't we the same two people who live
    through years in the dark?
    Ahh...
    Every time I try to walk away
    Something makes me turn around and stay
    And I can't tell you why

When we get crazy,
    it just ain't to right,
    (try to keep you head, little girl)
    Girl, I get lonely, too
    You don't have to worry
    Just hold on tight
    (don't get caught in your little world)
    'Cause I love you
    Nothing's wrong as far as I can see
    We make it harder than it has to be
    and I can't tell you why
    no, baby, I can't tell you why
    I can't tell you why
    No, no, baby, I can't tell you why
    I can't tell you why
    I can't tell you why

(bkz: copy paste)
    #3402808 (evildeth, 16.05.2008 01:03)

© 2008 - uludağ sözlük

i can t tell you why başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. i can t tell you why ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i can t tell you why nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sana gitme demiyecegim ama gitme lavinya zirvesi » sen benim geceleri uyudugumu mu saniyorsun memati » hayalet yazar » tepsi mudafaa » eqin » voltaji dusuk sihirli lamba » winning eleven 3 » tipsiz ve cirkin yazarlar silinsin kampanyasi » oss sorularinin arasina reklam almak » aglayana agla acilirsin demek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games