i belong to jesus 

kapat
  1. kaka leite'nin formasının altında sıkça gördüğümüz türkçesi ben isaya aitim olan söz. artık kaka müslüman diye haberler çıkan kaka'nın neden böyle davrandığını stv ye, zaman gazetesine ya da fethullah gülen hocaefendi hazretlerine sorabilirsiniz.
    (sohodo, 07.01.2008 14:13)
  2. ac milan'ın geçtiğimiz sene şampiyonlar ligi kupasını almasından sonra, orta sahaya diz çöken kaka leite nin formasının altında yazan yazıdır.

http://madeinbrazilmag.com/sports/kaka-may24-2.jpg

burdan çıkan sonuç; kaka müslüman değildir. olmamıştır.*
    (micro cuts, 01.02.2008 02:53)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» feke nin tarihi eserleri » turlu turlu » ismail y k nin fenomene katilmasi » kk » haftanin en begenilen entrylerini kotulemek » ilkokulda karne gunlerinde yapilan komiklikler » mor ve otesi » surpriz » into the wild » turkuculerden yaran aforizmalar » mikael stanne » arif keskiner » tambirleydi » kirikhan in tarihi eserleri » ticaret » cumhuriyet halk partisi » bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu » sinirlenen babaya pinhani dinletmek » zenit petersburg » ve geppetto tayyib i yaratti » deizm » mew » gece » kim oldugunu bilmedigim birine » prisoner » burden » sattim kanalturk u cok param var artik » persepolis » arap a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa