i believe in america 

kapat
  1. the godfather'ın ilk sözü olup ilgili sahne oldukça güzeldir.
    bu sözün türkçe çevirisi "ben amerika'ya güveniyorum."dur.

http://www.youtube.com/watch?v=mjqixhhhx2m +
    #1917340 (hunlu, 12.07.2007 14:57)

© 2008 - uludağ sözlük

i believe in america başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. i believe in america ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i believe in america nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozunu inkar etmek » unut gitsin » dalinle masturbasyon yapmak » aguero vs messi » sozlukteki koylu dusmanligi » over the hills and far away » woke up this morning » huzunlu zamanlarda fotograf cektirmek » lcd vs plazma » turk » o klorobenzalmalononitril » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » 80 lerde cocuk olmak » hayirli bir koca bulmanin 1000 yolu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » vern schillinger » autoshow 2008 » tck madde 318 » preces meae » northwich » kurt » pelin batu » siyah beyaz olum yasam » reklam yasagi » turk muhendis ve mimar odalari birligi » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » joker da » internette kendini teshir etmek icin yasamak » evrime sacma deyip yaratilisi benimsemek