i baya bi uzatilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kadin elini uzatmadan el uzatilir mi
  2. baya
  3. zoubeir baya
  4. baya kasmissin

© 2008 - uludağ sözlük

i baya bi uzatilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. i baya bi uzatilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i baya bi uzatilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» helal olsun dedirten entryler » amcik gibi olmak » seriatci basketbolcu » kabul ediyorum carlos benden iyi » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » avcilar universitesi » ruyada entry girmek » kuku bekcisi » ucuncu dunya savasi guncesi » charlie wilson s war » the boy in the striped pyjamas » istemezdim » molla kaabiz » savas ve kadin » deniz fenerini unutmayin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » lumpen burjuva » kondisyoner » baslik domalmak » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » wurth » breaking bad » dikkat abdestiniz bozulabilir » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » moderator bizim siparis nerde kaldi » flesh for fantasy » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » turkiyede ziraat muhendisi olmak » 10 ekim