i am sick and tired of being sick and tired 

kapat
  1. "hasta ve yorgun olmaktan (gorunmekten) biktim" anlamina gelen ingilizce replik.
    #423858 (tatasoy, 14.07.2006 03:16)
  2. (bkz: cardigans)
    (bkz: sick and tired)
    #423860 (Sin..., 14.07.2006 03:17)
  3. anastacia nın güzel yorumladığı sick and tired şarkısında geçen söz öbeği.
    #426111 (doksanüç, 14.07.2006 20:47)
  4. metallica unforgiven ii de geçen söz öbeğinin ( ...sick and tired, i stand alone...) kullanıldığı söz öbeği
    #426182 (arcadian, 14.07.2006 21:13 ~ 21:14)

© 2008 - uludağ sözlük

i am sick and tired of being sick and tired başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. i am sick and tired of being sick and tired ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i am sick and tired of being sick and tired nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ermenistan dan cikmis en iyi sey kim kardashiandir » to ostatnia niedziela » egirdir dag komando okulu » sezgin ozcimbomlu » kaltaklarin maradonasi » herkes gibisin » kizlik zarinin dikilmesi » ermeni soyisimlerinin yan ile bitmesi » ferrari 612 scaglietti » plastik fasulye a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games