i am sam soundtrack 

kapat
  1. aşmış bir albümdür. özellikle beatles sevenleri mutluluktan sekiz köşe edebilcek potansiyele sahiptir.coverların bir tanesi bile vasat değildir hepsi repeate alınası şarkılardır.işteee burdaa:

1. two of us - aimee mann & michael penn
    2. blackbird - sarah mclachlan
    3. across the universe - rufus wainwright
    4. i'm looking through you - the wallflowers
    5. you've got to hide your love away - eddie vedder
    6. strawberry fields forever - ben harper
    7. mother nature's son - sheryl crow
    8. golden slumbers - ben folds
    9. i'm only sleeping - the vines
    10. don't let me down - stereophonics
    11. lucy in the sky with diamonds - the black crowes
    12. julia - chocolate genius
    13. we can work it out - heather nova
    14. help - howie day
    15. nowhere man - paul westerberg
    16. revolution - grandaddy
    17. let it be - nick cave
    18. lucy in the sky with diamonds - aimee mann
    19. two of us - neil finn/liam finn
    20. here comes the sun - nick cave
    #717554 (jai guru de va om, 09.10.2006 23:40)
  2. sam soundtrack isimli vatandaşın kendini başkalarına tanıtma cümlesi.
    #718238 (zabalayn, 10.10.2006 02:18)
  3. külliyetten beatles şarkılarının coverlarından meydana gelmiştir ve muhteşemdir. en iyi ve arşivlenesi ost'lerdendir..
    #718251 (louis cyphre, 10.10.2006 02:27)

© 2008 - uludağ sözlük

i am sam soundtrack başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. i am sam soundtrack ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i am sam soundtrack nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» who s that girl » cekirdeksiz uzum » yasli amcalarin kazi calismasina bakmasi » bende hukum sur » the crucible of man » pc de film izlerken msn acip yazma diyen zihniyet » binlerce gay erkek bulacaksiniz » fis almasam ne kadar olur » universite konseyleri » tobi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci