i am f 

kapat
  1. 'ben f'yim' anlamına gelen ve imf'nin telafuzuyla aynı olan ibare...
    #3427027 (bir tutam ot, 21.05.2008 15:36 ~ 22.05.2008 20:16)
  2. imf'nin telaffuzunu oluşturmaz.

telaffuz harflerin sese dönüştürülmesi olduğundan imf'nin telaffuzu "imefe" ya da "ayemef"'dir.
    #3427049 (SAYKO5, 21.05.2008 15:43)
  3. chat dilinde "ben dişiyim" cümlesinin yazılışı.
    #3427057 (rakimalboga, 21.05.2008 15:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

i am f başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. i am f ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i am f nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about i am f. Copyright of the articles are belong to their authors.

» there s something about mary » aile bireylerinden gelen komik sms ler » your kingdom is doomed » suat atesdagli » feather weight » var misin yok musun adriana lima » her okudugu maile inanan lapin insan modeli » zall ile girilen ilginc diyaloglar » revolutionary road » 5 m migros » genel secimlerde hayir oyu kullanmak » futbol fanatigi olmak » sozluk trollerini ustuste koyup sinkaf etme istegi » mahler senfoni no 1 » siracusa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » metafizik cagrisimlar » ankara metrosu insaatinin 2004 te tamamen bitmesi » eski sevgilinin dogumgunu » everybody s trying to be my baby » chp vs kara carsaf » magic mushroom » insan muhammed in de filmi yapilsin » tez gel yarim » takim tutan kizlarin feneri tutmasi » macta sortunu indirene kirmizi kart gosterilmesi » thrall » cami yapilacagina akm yapilsin » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » fikir » diego armando maradona » dibinden sokmek » john petrucci » coming home to argentina » sazan avi icin kullanilabilecek basliklar » cakma chp liler