i am does not know ingilizce 

kapat
  1. ingilizce bilmiyorum demeye çalışan yurdum insanının cümlesi.
    belli oluyor zaten bilmediğin diyoruz. ayrıca o öyle söylenmez.
    (bkz: i am will can not knowing england)
    #3374222 (www wwwwwwwwww www, 09.05.2008 02:31)
  2. (bkz: fatih terim ingilizcesi)
    #3374273 (Tears of the sun, 09.05.2008 03:04)
  3. avrupa şampiyonasında fatih terim'in bir basın toplantısı sırasında sarfetmesi muhtemel olan cümle. çırpınır, cabalar, bocalar en nihayetinde bu cümleyle itiraf eder imparatorcuk.
    (bkz: biri şuna ders versin)
    #3378665 (asperg, 10.05.2008 10:52)
  4. does you is know ingiliş ? soru kalıbının cevabı
    #3378686 (sinekas, 10.05.2008 11:00)

© 2008 - uludağ sözlük

i am does not know ingilizce başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. i am does not know ingilizce ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i am does not know ingilizce nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» acayiplikler arifesindeyim » ciplaklar kampi » cinsellik gorecelidir » de baglaci » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » turuncukolik » elden henson » hanefi avci » is as memati bas » barack obama a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci