i am citizen insane 

kapat
  1. radiohead in com lag albümünden bir şarkı. thom yorke un o zamanlardaki elektroniğe olan merakının göstergesidir.
    #1303428 (micro cuts, 14.02.2007 17:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

i am citizen insane başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. i am citizen insane ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i am citizen insane nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about i am citizen insane. Copyright of the articles are belong to their authors.

» amina koyim facebook » aldim borcluyum verdim alacakliyim » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » bir derdim var yasanmisliklari » iguananin olumu » tve » anlamazdin » sozlukte sikilirken yapilabilecekler » yerel secimlerde sozlukcek oyumuz akp ye » anlatma » the rule of four » saraydaki mucevher » izlanda » mark levinson » faiz yemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » blacky » yarak » sort indirip gol attilar » erzurumspor » hic oy vermeyen yazar » ablam icin gazel » yaran ruyalar » mirror » vesselam » kocekce » kizilsonya » vurdumduymazca osuradurmak » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » pkkya siir » slm lafina uyuz olmak » neanderthal » yaftalamanin dayanilmaz agirligi » adana ya gelip sirdan yememek » dinamo tiran » sort indi kaleci soka girdi