i am alive 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. alive
  2. come alive
  3. still alive
  4. keep yourself alive
  5. alive again
  6. is there anyone alive at there
  7. eat you alive
  8. i m alive
  9. are you alive
  10. get alive

© 2008 - uludağ sözlük

i am alive başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. i am alive ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i am alive nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» liv tylor un fil yutmus hali » andy mckee » bim » egzorsizm » cok gizli irak raporu » pkk liyi sikip ulkucuyu sabaha birakmak » soguk alerjisi » mr ampul » turk dizisinde liseli rolu oynamak icin gerekenler » 2008 kuresel ekonomi krizi » acik imza » marionette » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » uzun kot etek giyen turbanli » basincli konusma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeni uuser olacaklara nick onerileri » neyzen tevfik » eksi oy vermezsem catlarim » alacakaranlik durumu » prism » nestea limon » waiting for you » hidradenitis suppurativa » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » lisa garland » windows live messenger » rtuk » cek git bebegim » karbon » arkadaslik ile sevgililik arasindaki ince cizgi