i am a sex machine ready to reload 

kapat
  1. efsane grup queen'in süper gaz şarkısı don t stop me now şarkısında geçen bir cümledir. bunu haykırarak söyleyen birini durdurmak oldukça güç olacaktır, anında evlendirilmelidir ki kötü şeyler olmasın.

" ...
    i'm a rocket ship on my way to mars
    on a collision course
    i am a satellite i'm out of control
    i am a sex machine ready to reload
    like an atom bomb about to
    oh oh oh oh oh explode
    i'm burning through the sky yeah!
    two hundred degrees
    that's why they call me mister fahrenheit
    i'm trav'ling at the speed of light
    i wanna make a supersonic woman of you
    don't stop me don't stop me
    don't stop me hey hey hey!
    don't stop me don't stop me ooh ooh ooh (i like it)
    ... "
    #2613629 (sanirim osurdum, 21.11.2007 13:38)
  2. gurup vitamin parçalarını andıran parcadır hiç dinlemedim ama melodisi kulaklarımda.
    #2613686 (dolby dijital, 21.11.2007 13:59)

© 2008 - uludağ sözlük

i am a sex machine ready to reload başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. i am a sex machine ready to reload ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i am a sex machine ready to reload nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gorsellik » ilk maymunlarin insandan geldigi gercegi » brandao » mehmet yildiz » visal icin o civana ricalar eylendi » 25 temmuz 1908 » muslumanin ruyet etmedigi gaybe iman etmesi » cumhurbaskanligi meslek lisesi » doherty » facebook sapigi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci