i am a muslim 

kapat
  1. müslümanlar hakkındaki negatif ve saçma görüşleri yıkmayı hedefleyen bir arkadaşın hazırladığı video. youtube'da epey izlenmiş. yalnız, arkadaş sonlara doğru epey heyecanlanıyor ve kendini kaybediyor. nirvana'ya ulaştı sandım bir an. bir de türk'e benziyor.*
    arada da abd'ye ait olduğunu vurguluyor. osmanlı devleti'ne de vurgu yapıyor.

adres de şurada: http://www.youtube.com/watch?v=JQXh20OuhIc +
    #2675752 (bir avuc sacma, 08.12.2007 12:36)
  2. oz'da kareem said'den sürekli duydugumuz söz öbegi.

i am a black i am a mulim an i am a man
    #2675780 (Achtung, 08.12.2007 12:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

i am a muslim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. i am a muslim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i am a muslim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about i am a muslim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» saraydaki mucevher » revolutionary road » inheritance vice » yaran msn iletileri » akbank » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » kilcal boru » luis aragones » ben dugune dugun demem davul zurna olamayinca » evlenilen kizin 10 yas kucuk olmasi » turkiye petrol jeologlari dernegi » entry girerken bunalima girmek » dag ve cocuk » cengiz aytmatov » senin gibi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sivillere yonelik saldirilari pkk dan bilmek » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » citigroup » telengitler » gs tv » gaza gelip osurmak » sabah yagmurlu havada ise gitmek » yarak » oymak » futbol asla futbol degildir » kafir kesen musluman kedi » salt aklin elestirisi » oklahoma city thunder » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » meri » hz peygamber » che guevara » darkness nights » serguzest » nejat uygur