hz saban 

kapat
  1. hababam sınıfı'ndan yaran bir inek şaban yanıtı.

-adın ne
    +hazreti ebubekir
    -adın ne adın adın?
    +hazreti ebubekir
    -adın ne evladım adın adın
    +haaa... hazreti şaban.

(bkz: hüseyin şevki topuz)
    #2149599 (Gerko, 17.08.2007 16:54)
  2. (bkz: kemal sunal)
    #2149604 (scurtel, 17.08.2007 16:55)

© 2008 - uludağ sözlük

hz saban başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hz saban ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hz saban nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» denise levertov » msn de yazdigi gibi konusamayan insan » omer tugrul inancer » kizlara laf atan erkek » the lord of the rings » manuel cesar rui costa » dabbet ul arz » pisihole com » banu guven » sifat tamlamasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games