hz ali resimleri 

kapat
  1. ailesi alevi bir yazar olan kolibandi'nın kesinlikle (bu konuda yalnız olmadığı biliyor) reddettiği ve kabullenmediği resimlerdir. olayın siyası-ticari boyutuna girmeden kesinlikle ama kesinlikle ortadan kalkması gereken resimlerdir. elle çizilmiş yakışıklı birinin resmini insanların inançlarını sömürmeye yönelik kullanılması acıdır.

benzerleri için

(bkz: hz hüseyin resimleri)
    (bkz: 12 imam resimleri)
    #2870074 (kolibandı, 20.01.2008 22:11 ~ 22:13)
  2. (bkz: temsili resim)
    #2870094 (el matador, 20.01.2008 22:14)
  3. islamın o dönemlerinde resim yapılmadığı gerçeği apaçık ortada olduğu bilinirken, temsili çizilen resimlerdir.
    #2870152 (imper, 20.01.2008 22:23 ~ 22:24)

© 2008 - uludağ sözlük

hz ali resimleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hz ali resimleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hz ali resimleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hakan kadir balta » bekaret hapi » powerpoint sunusu ile darbe plani hazirlamak » fernando torres » batikent » kuracagim partinin ismine babamin ismini koyuyorum » baba sultan turbesi » sahin k dan olu taklidi yaparak kurtulmak » velev » fethullah gulen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci