hz adem 

kapat
  1. ilk insan.
    #552073 (msnden devam edelim, 18.08.2006 00:49)
  2. (bkz: adem)
    #2450909 (patlamismisir, 10.10.2007 06:00)
  3. peygamberin önde gidenidir.
    #2450910 (harvel, 10.10.2007 06:02)
  4. aynı zamanda ilk peygamberdir.

(bkz: hz havva)
    #2450913 (ogzi, 10.10.2007 06:03)

© 2008 - uludağ sözlük

hz adem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hz adem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hz adem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hagi vs hami » kinin » testerenin musluman olma ihtimali » kucuk prens » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak » chicken royale » pkk nin dtp nin kapatilmasina oynamasi » uludag sozluk ten soguma nedenleri » uludag sozluk hile kodlari » 2012 olimpiyatlari » bir cikolataya veren kizlar » iphonealma com » tim duncan » citizen erased » bir kiz icin kavga eden erkekler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » devil may cry » bir cinsel aclik muzesi olarak sol frame » duzce » arusiye » komedi dukkani na gulen zihniyet » kizlarin msn vermeme sebepleri » arda turan » stevemcqueen » tekrenkturkuaz » iron maiden » burak yilmaz » can yucel in universite gencliginde yeri ve onemi » var misin yok musun doruk » samsung i900 omnia » bebegin kafasini suya sokmak