hybrid theory 

kapat
  1. linkin park' albumu. tracklist su sekildedir;

. papercut
    . one step closer
    . with you
    . points of authority
    . crawling
    . by myself
    . in the end
    . a place for my head
    . forgotten
    . cure for the itch
    . pushing me away
    #818115 (Antistar, 05.11.2006 15:13)
  2. 3 grammy ödüllü, 24 milyonluk satış rakamı ile 21. yüzyılın şu an için en çok satmış albümü.
    #1727102 (insatiable love, 05.06.2007 02:53)
  3. linkin park'ın meteora albümüne göre daha çok coşturan albümü. meteora'da yalnızca don t stay, somewhere i belong ve faint dikkat çekerken hybrid theory albümünün en ez yedi sekiz parçası son derece dikkat çekiçi ve gaz parçalar.
    #1810392 (psychofobia, 23.06.2007 14:14)
  4. tum sarkilari guzel olan albumlerden biri. Başyapıt.
    #2826425 (faati, 12.01.2008 03:10)

© 2008 - uludağ sözlük

hybrid theory başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hybrid theory ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hybrid theory nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» annem gibi » ulan kanimizi iligimizi somurdunuz lan allahsizlar » ahmet yildiz olmedi » yeni baslayanlar icin kavga » google chrome » yaran forum cevaplari » 90 larda cocuk olmak » gulce » metallica dinliyorum demekten utanmak » saban disli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games