huzur yapiyorum ellesmeyin dagitirim 

kapat
  1. huzur yapmaya kasan bireyin kendince gerekli olan o çevresel desteği göremediği durumda kusuverdiği, amaç-sonuç-üslup ilişkisi ile pek uyumlu sayılmayan amiyane cümlesi.

-amanın goşun necdet abimmm! noldu sena?
    +hommmmmm
    -lan gurtarın bacağı boynuna dolanmış
    +bıraklanhommmmmm
    -vah yav çarpılmış adam, sıkı asıl bacaana
    +hooommmmmmmmmmmmmmmmmm!!!
    -ah abim ya, değer miydi o karı için... yaktın kendini
    +naskicemsimdihommm??!!!
    -dağ gibi adam ya..
    +hommmm
    -ya bakışlara bak ya, aynı çocukluğumda yatsıyı kılarken sırtına bindiğim nenemin mazlum bakışı.
    +dursennenenidegöstercemamaayrılamıyorumsuanhommm!!!
    -vah yav vah.. konuşma da gitmiş.. ah be abi...
    #3224441 (hosaf, 03.04.2008 03:55 ~ 03:57)

© 2008 - uludağ sözlük

huzur yapiyorum ellesmeyin dagitirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. huzur yapiyorum ellesmeyin dagitirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu huzur yapiyorum ellesmeyin dagitirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» studyoda gerginlik » tolga zengin » 5 ekim 2008 bursaspor galatasaray maci » arabada sevisilebilecek sote mekanlar » sozluklerin editoruyum gazetelerin kopyacisiyim » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » ewentry » aldatilmak » 8 ekim 2008 bursa death magnetic tanitim partisi » my twin » dmc » jack bauer » gaziantepspor » elnino1907 » ankaragucluler saraba dustuler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » itouch » yakinlik » tobias linderoth » uludag sozluk u kucumsemek » konusanlari tahtaya yazmak » seri eksi oy veren ibne » asker istedi diye pkk ya terorist diyemeyiz » bir sozluk celebritysi olarak guiza » sevgilisini ilk bulusmada doven erkek » test cozerken muzik dinleyen hoduk » alinti » coca cola » esra ceyhan » uyku cuvali » zam yapiyorlar ama yine de cok iyi bir iktidar