huzur veriyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. abi hem tas hem veriyor
  2. aci veriyor
  3. abd istihbarat veriyor
  4. veriyor muymus
  5. moderatorler de oy veriyor mu sorunsali
  6. veriyor essek bile
  7. biri bana oy veriyor
  8. popodan veriyor muymus
  9. akli sira ayar veriyor
  10. uludagsozluk com sunucusu cok gec cevap veriyor

© 2008 - uludağ sözlük

huzur veriyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. huzur veriyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu huzur veriyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» futbol konusunda asla objektif olamayacak yazarlar » en guzel ps2 oyunlari » isi ile sicaklik arasindaki farki bilmeyen firma » children of women » the good girl » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » fernando jose da silva freitas meira » kadinlarla ilgili gercekler » reel politik » muktedir » arabayi kadin gibi park etmek » july » osur ulan allahsiz » tanri ya kizginim » diogo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kareem said » emegi gecen herkese tesekkurler » arapca olan her metni kuran sanmak » taraf tan genelkurmay a sekiz soru » dalibor bagaric » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » en iyi arkadas » buse kilickaya » zall misin yok musun » 1gbit internet 60 ytl » turkcell » rivaldo nun fenerbahce ye transferi » var misin yok musun george bush » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak