huzur evinde striptiz yapan antropolog 

kapat
  1. kafayı yemiş antropologtur. "lan deli misin olm git başka yerde yap şunu" derler adama..
    #3625398 (nickimi tutarmisin, 06.07.2008 00:02)
  2. huzur evinde belediye otobüsüne binen antropolog olabilir. bu belediye otobüsünün en arkasındaki ortada duran direğe tutunuyorsa, otobüsün hareketleriyle bu direğe tutunarak dans etmesi çok normaldir. ama birisinin bu yaptığı şeyin adının striptiz olmadığını söylemesi gerekir.
    #3625428 (serbest radikal, 06.07.2008 00:13 ~ 00:18)
  3. karnı acıkmıştır.
    #3625436 (goooooooooooooooooooogle, 06.07.2008 00:16)
  4. (bkz: yok artik)
    #3625448 (denizdvs, 06.07.2008 00:21)

© 2008 - uludağ sözlük

huzur evinde striptiz yapan antropolog başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. huzur evinde striptiz yapan antropolog ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu huzur evinde striptiz yapan antropolog nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ihtimal » dunyadaki tum cam agaclarini icime almak istiyorum » ozel bir sirkette calismak » yaran olaylar » liberla » nikaragua » buyudukce ozlenen seyler » ateist doverken dikkat edilmesi gerekenler » rizeli » sadece turk kizini namuslu sanan zihniyet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games