huzunle karisik 

kapat
  1. gaz ritmleri olan güsel, dinlenesi hayko cepkin şarksı.
    #1844215 (filleri kurtaran adam, 30.06.2007 14:35)
  2. hayko cepkin' in ilk albümünden güzel bir parça. şarkı başlarken ritmler çok güzel, bas gitar' la harika iş çıkarmışlar.
    #2414365 (peceteye recete yazan doktor, 02.10.2007 04:07)
  3. sakin olmam lazim albümünde bulunan insanı etkileyen hayko cepkin parçası.

işte sözleri:
    Bana yol ver bana iyi bak son vedadır
    Sana son kez sana bir söz son defadır
    Bırak aksın sel sular
    Can evimden vurdular
    Ban kalsın dar duvar
    Ezilir elbet can çıkar
    #2501323 (olimbera, 21.10.2007 21:56 ~ 21:57)
  4. (bkz: hüzünle karışık sadri alışık) *
    #2501398 (zabalaynn, 21.10.2007 22:09)

© 2008 - uludağ sözlük

huzunle karisik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. huzunle karisik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu huzunle karisik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cakma sarisin » amfi » ismail arapoglu » ah su cilgin tirtlar » the didymian » profesyonel boks ve hakem skandallari » my technic » gnarls barkley » upuzun entryi editsiz yazma artistligi » asker a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci