huznun kuslari 

kapat
  1. mazhar alansonun seslendirdiği cemal sureya nın şiiri.

ben bütün hüzünleri denemişim kendimde
    canımla besliyorum şu hüznün kuşlarını
    bir bir denemişim bütün kelimeleri
    yeni sözler buldum seni görmeyeli

kuliste yarasını saran soytarı gibi
    seni görmeyeli
    kasketim eğip üstüne acılarımın
    sen yüzüne sürgün olduğum kadın
    kardeşim olan gözlerini unutmadım
    çık gel bir kez daha beni bozguna uğrat

sen tutar kendini incecik sevdirirdin
    bir umuttum bir misillemeydin yalnızlığa
    şanssızım diyemem kendi payıma
    hain bir aşk bu kökü dışarda
    olur böyle şeyler ara sıra
    olur ara sıra
    #141490 (trablus, 31.03.2006 12:18)
  2. hiç göç etmeyen hep tepemizde dönen kuslardır.
    #141497 (karpuzkabugu, 31.03.2006 12:21)
  3. turk lokumuyla tatli ruyalar albümde bulun şarkısıdır mazhar alansonun.

kuliste yarasını saran soytari gibi
    ...
    sen yüzüne surgun olduğum kadın
    ...
    çık gel bir kez daha beni bozguna uğrat

...
    hainbir ask bu kökü dışarda
    olur boyle şeyler ara sıra
    olur ara sira

satırları kalır akılda, bi daha bi daha dinlenir, bir kez daha bozguna ugratma istegi şekiilenirken kafada, bozguna ugrar kişi, kalır soytari gibi.
    #368176 (mintiminti, 23.06.2006 03:30)
  4. Cemal Süreya'nın ne kadar yukarda olduğunu gösteren,mazhar alanson'un da hayat verdiği şiir,şarkı.
    #542011 (karanlikta, 15.08.2006 12:50)
  5. mazhar alanson'un yegane solo albümünde bulunan en nadide eserlerden yalnızca biri.

"bir umuttun bir misillemeydin yalnızlığa"
    #791741 (louis cyphre, 30.10.2006 15:41)
  6. (bkz: gözler mosmor oldu lan) (bkz: sus artık mazhar)
    #987734 (tankut kabza, 12.12.2006 22:18)

© 2008 - uludağ sözlük

huznun kuslari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. huznun kuslari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu huznun kuslari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the turning » buyukluk hezeyani » forgetting sarah marshall » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » hursit tolon » fatih tekke ve batuhan karadeniz » uyumak lazim » move » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » tatar yayi » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » ilker basbug » marionette » ulusozluk nba fantasy league » the zephyr song » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » servet cetin » vakif prezervatifi » haci yagi » cunku esegin zikinden dolayi » don demeyi unuttum » seri eksi oy veren ibne » yedikce yiyesi gelmek » attorneyship » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » sarah palin » dwayde » 2009 ekonomik krizi » anksiyete » masumiyet muzesi » birbirine benzeyen unluler