huysuz virjin in yasaklanmasi 

kapat

1. rtük'ün çağ dışı uygulaması. insanların ahlakını bozup transseksüelliğe özendiriyormuş.
    rtük da maalesef günümüz anlayışından nasibini almış, kadrolaşmıştır. rtük yasaklayacaksa, başbakanın konuşmalarını yasaklamalı, her geçen gün daha çok argolaşıyor ağzı, her geçen gün daha saçmalıyor, ahlakımızı bozuyor.
    huysuz virjin'in değeri azalmaz, seyfi dursunoğlu olarak çıksa bile hala insanları eğlendiriyor, hatta şu an coşku dolu.
    ama kırdık onu, kırdınız. çok kırdınız hem de.
    çok ayıp rtük, siz bozacaksınız ahlakımızı size küfrederken.
    edit: bir de bunu kötüleyenler var, demek ki aramızdan birilerinin ahlakı bozuluyormuş gerçekten.
    #2651926 (kIran kIrana, 01.12.2007 22:48 ~ 22:54)
  2. cinli, perili sitcom dizilere, kalp gözü, sırlar dünyası ve türevi programlara, sabah ve öğleden sonrası rezillik programlarına meydan veren rtük'ün çocukların ruh sağlığını düşünerek(!) verdiği karardır.

aykut zahid akman adlı kanal 7 menşeili, akp memuru biri, rtük başkanı olursa, durumun bu olması kaçınılmazdır.
    #2651941 (paleface, 01.12.2007 22:51)
  3. toplumsal gelenek ve görenekler derken nedense toplumumuzda olan bazı gelenek ve görenekleri gözden kaçıranların bok yemesi.

huysuz virjin zennedir, transeksüel değil. Zenne sadece bir halk kültürü olmayıp, osmanlı sarayında da yer alan, din baskısının yumuşak biçimde delinmesi olayıdır.

Gelenek ve görenekler adına kültürü sadece ve sadece sunni islamanlayışına göre ele alan zihni karanlıkların yapabileceği uygulama. Hoş osmanlıda sünniydi ama iş eğlencey geldiğinde sefahın allahını yaparardı o ayrı.

Ayrıca neşet ertaş, çoğu defa, çocukluğunda düğünlerde köçek olarak da oynadığını belirtmiştir. Ki köçekler hala vardır.
    #2652952 (misisipikedisi, 02.12.2007 02:51 ~ 07.12.2007 18:06)
  4. canım ülkemin hala ne kadar sığ beyinler tarafından yönetildiğinin kanıtıdır,yakında sayın seyfi dursunoğlu'na çarşaf giydirmeye de çalışır bu hazımsız bünyeler.
    #2652956 (yeps, 02.12.2007 02:52)
  5. (bkz: bu rtükten adam olmaz)
    #2652958 (spor tutkunu disi, 02.12.2007 02:52)
  6. türban'la yapılanlara misilleme olarak algıladığım davranış...

ver yansın: sen ne sanmıştın?
    #2652961 (eşşağan ala gazuğu, 02.12.2007 02:54)
  7. rtük başkanı zahid akman'ın bulunduğu konuma nereden geldiği düşünülünce şaşırtmamış hadisedir.
    dur bakalım daha ne halt yiyecekler.
    #2653239 (kombinasyon, 02.12.2007 09:09)
  8. tanım: tek kelimeyle saçmalıktır.

yorum: huysuz virjini çocukluğumdan beri izlerim ki harika oyunculuğuyla seyfi dursunoğlunun can verdiği bir karakterdir. sataştıklarına imrenir hep sataşmadıkları. benim kuşağım iyi bilirler tv programı yaptığı günleri. yine benim kuşağımdakiler bir gün ona özenip transeksüel olmamıştırlar. yapılan ayıptır. hemde büyük ayıp.

gönderme: kalp gözü, altıncı his, dokuzuncu kapı beşinci bilmemne programları yüzünden uyuyamadığım geceleri ben biliyorum. ben bu yaşımda etkileniyorum bu programlardan çocuklar nası büyüyecek allahım! yazık onlara..
    #2653250 (tulbentustundesakiz, 02.12.2007 09:39)
  9. karar hakkında yapılan yorumlar bir kenara ancak sözkonusu yasak ile kalp gözü, sırlar dünyası gibi programlar arasında ne gibi bir bağlantı, bir adım daha ötesi bu programlarda ne gibi bir kötülük var anlamış değilim. herkeste bir "fırsat olsa da bu programlara laf soksak" düşüncesi... acaba islamî olarak insanlara bir şeyler vermeye çalıştıkları için mi bu eleştiriler. yığınla korku filmi izleyen nesil bu programlar sözkonusu olunca birden psikoloji sahibi olduğunu hatırlıyor, ironik ve bence artniyetli.

tanım: çok da gerekli olmayan yasak kararı.
    #2654499 (grand ekinoks, 02.12.2007 17:37)
  10. gaylıya özendirici bulunduğu için yapılmışsa iyi, ekranda şamata gırgır olucak ama bu kadar uzunca ekranda huysuz virjin olarak kalması bence doğru değil ve tiplemeside pek öyle alçak gönüllüde değil hep argo ve kırmızı noktalı, türkçe diyoruz katledilmesin diyoruz ama bu tipleme her ikisinide yapmaktadır arkadaşlar malesef.
    #2654558 (efe misin, 02.12.2007 17:53 ~ 18:22)
  11. yıllardır bu işi yaptı herkes de izledi. şimdi sen yasaklasan ne olur yasaklamasan ne olur. ki yasaklanıcak onca program varken. saçma.
    #2654580 (verona, 02.12.2007 17:58 ~ 09.12.2007 18:03)
  12. durum vahim. Çünkü bu, adı konmamış bir sansür anlamını taşıyor.
    #3131536 (virjinya, 13.03.2008 07:57)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

huysuz virjin in yasaklanmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. huysuz virjin in yasaklanmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu huysuz virjin in yasaklanmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about huysuz virjin in yasaklanmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.