husrev ozel 

kapat
  1. 6 oy alarak tarihe geçen gümüşhane milletvekili adayı. kendisi şuanda büyük ihtimalle aile meclisini toplamış içindeki irlandalıları aramakla meşgul.

-baba, 4 çocuk, karım, annem bana vermiş, ee hani senin oy? dayımları, amcamları hiç saymıorum a.q onların
    +olum ölümü gör ben sana verdim oyumu
    -ee kim vermedi o zaman? vayy kahpee dün gece yemeği beğenmedim dieee heee şimdi anlaşılıyorrrr. hatice gel len burayaaa
    #1990207 (phoibos apollon, 23.07.2007 02:06)
  2. büyük bir olasılıkla kendini yanlış tanıtmış şahsiyet. çiftçi mi, ressam mı ne olduğuna karar verememiş, hangi kesimden oy toplayacağını, kime yararlı olacağını net bir biçimde anlatamamıştır. sanal alem gezgini olduğunu anlatmış olsa kesin olarak seçilirdi.
    #2116491 (boyaci, 12.08.2007 02:51 ~ 02:52)

© 2008 - uludağ sözlük

husrev ozel başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. husrev ozel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu husrev ozel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» for those who died alone » yilin transferi » antonio pinto » recep tayyip erdogan » bayat ekmege cemkirene fakir edebiyati yapmak » saat 23 59 ken entry girmek » yaran ruyalar » kel babanin jole suren cocuguyla imtihani » ruhumla musluman kanimla turk um » the beatles a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games