husnununki altindan 

kapat
  1. az önce makina programında geçen cümle.

olay şöle olmuştur ki:
    bir seyirci telefonla bağlanıp yaşından dem vurmakta bir yandan da eski türkçe kelimeleri kullanarak saçmalamaktadır. programın gittikçe sıkıcılaştığını farkeden okan bayülgen, hüsnü şenlendiricinin "benim yıllardır elimde kullandığım güzel bir aletim var" diyip eline aldığı klarneti fırsat bilerek "evet hüsnününki altından" diyerek stüdyodaki seyircilerin, pınar altuğ ve yağmur atacanın ve de ekran başındaki biz izleyicilerin yarılmalarına neden olur.
    #910347 (st27, 26.11.2006 01:49)
  2. hüsnü isimli birisinin kalbinden söz edildiğinde tüketilecek cümle.
    #2633683 (arabaciarabayatasget, 26.11.2007 22:46)

© 2008 - uludağ sözlük

husnununki altindan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. husnununki altindan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu husnununki altindan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce amblemi » uludag sozluk yazarlarindan hayat tavsiyeleri » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » kirik cikik olsa duramazsin » please mister postman » kar yagarken dinlenecek sarkilar » tansel colasan in emekli olmasi » hayat » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » arditi » avea11 » okeyde tas calarken darth vader a yakalanmak » yuck » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » thinking substance » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mahser i cumbus » araba arkasi yazilari » ders calismaya baslama gazi » doomsday » mahsun kul » bekaret onemsizdir diyen erkek » nesquik » caylak olmamak » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » joey jordison » huzun » jean paul sartre » respect my authority » ask konusur