husnu arkan 

kapat
  1. ezginin gunlugu grubunun solisti. ayrıca yazardır kendileri.
    #45795 (vernon sullivan, 30.01.2006 19:41)
  2. iyi yazardır. küçük bir örnek;
    açıkçası hizaya geldim.
    incir yaprağı yerine ilk donu giyen herif, her kimse, ne kadar mutluydu, düşünebiliyor musunuz?
    baylar ve bayanlar!
    yeni dünyayı lütfen alkışlayın!
    düşündüklerini sizin gibi söylemeyen birilerinin yaşıyor olması rastlantı değildir. kader değildir, sevinilesi değildir.
    sonradan merdiven olacak bir düzü mü yaşıyorum, diye sordum.
    kendi kendime sordum; böyle sorular başkalarına sorulmaz.
    yanıtı her dilde hizadır.getirirler.ve biz özgürce karşıya geçeriz.özgürlük emtiadır baylar ve bayanlar. satın alabilirsiniz.parayla değil.yıllarla.
    #898011 (collector, 23.11.2006 12:46)
  3. (bkz: deniz)
    #1249267 (pantalasSA, 02.02.2007 22:15)
  4. müzisyenliği ve yazarlığı kadar şairliği de iyidir...

kitapları:

"Ölü Kelebeklerin Dansı" (1998) , "Menekşeler Atlar ve Oburlar" (2001) ve "Uzun Bir Yolculuğun Bittiği Yer" (2005) adlı üç romanı ve Hiçe Doğru(2005) adlı bir şiir kitabı...
    şiirlerinde ikinci yeni etkisi görülür...
    #1571959 (AeroZeppelin, 26.04.2007 03:51)
  5. ses rengi ve tarzı ile 2.ezginin gunlugu nü yaratmış , olu kelebeklerin dansi kitabı ile yazarlığını ve farkını ortaya koymuş sanatçı.
    #1572118 (brcyzdm, 26.04.2007 09:26)
  6. harika bir sesi olan,insanı kendinden geçiren müzik insanı.iyki gruba katılmış diyoruz,ayrılmaması için dua ediyoruz.
    #1822633 (snoptik, 26.06.2007 01:37)
  7. Eksilmesin dudağından gülüşün eksilse yaşamından güneş
    Yüzün kararmasın gecede, gülümse düşlerinde yine
    Nereye uçar turnalar, nereye gider gökyüzü?
    Alıp kanatlarına umutlarını geçmişin...

Sen yıkıldın altında göğün, yandın küçük bir pervane gibi
    Ah, küçük bir pervane gibi

Kim götürdü bakışından ışığı, kim aldı gözlerinden onu?
    Kadehlerden yüreğine boşalan acı bir umutsuzluk o mu?
    Kime söyledin derdini, kimi sevdin gizli gizli?
    Kimler uyandırdı içindeki kötü kırık türküleri?

Ölenlerin adını unutma, türkülerin, meydanların
    Ah, bırakmasın onlar seni
    Ne de çabuk yıktın kendini sarıldın yalanlara, boşluğa
    Hey! bak işçi tulumu giymiş umut!

isterse uçsun turnalar, isterse gitsin gökyüzü
    Alıp kanatlarına bulutlarını rüzgarın...
    #1954181 (karamelasekerim, 17.07.2007 17:59)
  8. nereden olduğunu hatırlamasam da hüsnü arkan'ın olduğunu bildiğim iki satır şöyle diyordu;

"sevmesen ölürdün, sevdin onu öldün
    sevmesen ölürdün ama sevdin, gene öldün"
    #2392781 (beyazyelkenli, 28.09.2007 05:34)
  9. ezginin günlüğünde acıyı hissetiren şair,müzisyen..
    #2605997 (balta, 19.11.2007 11:09)
  10. iktidarsız.com da edebiyat yazıları da yazan şair,yazar,müzisyen vs.vs.
    #3595623 (nebukadnezar, 29.06.2008 13:27)

© 2008 - uludağ sözlük

husnu arkan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. husnu arkan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu husnu arkan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tv karsisinda uyudugunu kabul etmeyen baba » bazi konular halka sorulmayacak kadar ciddidir » capello » tayvan » anti sansur » gorucu usulu evlenmeyi elestiren zihniyet » yapma hayrettin » kim demis suzis i aski dil i seyda bilmez » micro pool » saba tumer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci