huseyin uzmezgiller 

kapat
  1. yaş vs. dinlemeden dişi gördüğü zaman ağzının salyalarını akıtarak saldıran sapık modeldir.

(bkz: 17 aylik bebege tecavuz)
    (bkz: hüseyin üzmez)

bu tarz şeylerdir işte.
    (arude50, 08.05.2008 11:16)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» youtube » kemal unakitan » sirf sarkiyi hissetmek icin sevgiliden ayrilmak » hami mandirali nin sutunda barajda olmak » arazi mahlule » arwen » pinar » tolga gariboglu » sampiyonluk kutlamalarina getirilen aslan » kisla muhabbeti » vezirkopru » diyatome » ogrenci evi » ben seni hak etmiyorum » motele telekiz cagirip oyun oynayalim demek » hayallerin gerceklesmesini beklemek » lost sawyer ile survivor derya » adorias » asdf com » elazig in tarihi eserleri » sulu kuru karistirip iciyorum » bana bak » le temps qui reste » korpe » din bu » dust4ever » probis » ilginc nickler » turkce karakter kurbani basliklar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa