huseyin kaciran 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kiz kaciran
  2. 2 penalti kaciran takim
  3. ucak kaciran smiley
  4. kulaga su kaciran yazar
  5. uyku kaciran seyler
  6. yangindan mal kaciran adam
  7. huzur kaciran insanlar
  8. penalti kaciran futbolcu
  9. konusurken gozlerini kaciran insanlar
  10. galatasaray i elinden kaciran yildizlar

© 2008 - uludağ sözlük

huseyin kaciran başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. huseyin kaciran ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu huseyin kaciran nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lise de siranin en arkasinda cam kenarinda oturmak » fakirlerin agizlarinin her daim pis kokmasi » yaran haber yorumlari » msn de yazisirken virgul kullanan insan » ikinci bayezid kulliyesi » batuhan karadeniz » cosplay » t bag » ayni gecede asik olup ayrilmak » irak ta tas ustune tas omuz ustunde bas birakmamak » abdullah ocalan » operasyonla kalbi aldirmak » saat cok gec oldugu halde uyumayan insan » leonardo de deus santos » ewentry » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ramazan avi » ikinci dunya ulkeleri » tsk nin kandil dagi ni vurmasi » dun yine sokaktaydim » zirvato » egitim zaiyati » yuce turk devletine kurdu olamayan bir kurdun ozru » uludag sozluk » bulent ortacgil in light albumu » isim degistirmek » duygulari serbest birakmak » buzlu » homecoming » the man who sold the world » orhan tv