huseyin baradan 

1. *
    turk sinemasinın pala biyiklı en iyi kalpli kotuadamlarındandır kendisi.asıl mesleği fotoğrafçılık olup sanat aşkının mesleğinin önüne geçmesiyle kendisini yesilcam da bulmuştur.bir çok tanınmış türk filmlerinde oynamıştır.ayrıca adi huseyin baradan cekil aradangibi o zamanlar komik olup şu an ki esprikavramının değişmesiyle hiç bir hükmü olmayan kafiyeli bir espriye konu olmuştur *

(bkz: hüseyin baradan çekil aradan)
    #590892 (white pages, 30.08.2006 13:23)
  2. 1932 izmir doğumlu yeşilçam dünyasının en renkli simalarından olan oyuncu.
    #2879141 (sex files, 22.01.2008 16:00)
  3. asıl mesleği gazetecilik olan, türk sineması'nda genelde neşeli, muzip tipleri canlandıran, bıyıkları simgeleşmiş oyuncu.
    #3136215 (jack daniel, 14.03.2008 03:32)

© 2008 - uludağ sözlük

huseyin baradan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. huseyin baradan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu huseyin baradan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rate my turban » carsi tassak gecmeye de karsi » lastik » ayriliktan sonra dinlenecek sarkilar » eski sevgili ile turkiye arasindaki benzerlikler » izhar » to madeira » arkadas uyurken onun alnina yazi yazmak » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » eric prydz » turkiye haritasi sablonu » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » atlanta » babayi da al git » yorgandan ev yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sohbetimiz bol olsun msn zirvesi » vonal » kizlarin italyanca meraki » cilavuz koy enstitusu » edi bese pkk » sarkisi mother fuckerdan ibaret zenci repci » fasistcan » dungeon siege » tuna kiremitci band » red star belgrade » fransizlarin sozlukte yazar olmasi » 1 4 yetmedi mi » uaral » lorik cana » ankaragucluler saraba dustuler