huseyin ali riza albayrak 

kapat
  1. batınî nefesler ve şah hatayi deyişleri isimlerinde iki eseri * olan müzisyenlerdir. birbirinin amca oğullarıdır. iki eserde de erkan oğur destek vermiştir bu güzel insanlara. sesleri doktur, kulağı doldurur, curayı, divanı, kopuzu güzel çalarlar. masum yüzlü insanlardır.
    eserleri:

Batıni Nefesler
    1- Gel Derviş
    2- Ya Hü
    3- Aşk
    4- Efsane
    5- Severim Sultan Cemali
    6- Ey Zahid
    7- Merhaba
    8- Biz
    9- Yedi Derya
    10- Zühd-ü Riya
    11- Mecma-ül Bahreyn
    12- Nefes Arası

Şah Hatayi Deyişleri
    1- Ey Erenler
    2- Ezel Bahar Olmayınca
    3- Yandımda Geldim
    4- Muhabbet Bağında
    5- Muhammed Ali Diyenlerdeniz
    6- Gel Güzel
    7- Alemin Nuru
    8- Bülbül Ağlar Gül Ağlar
    9- Eksiklik Kendi Özümde
    10- Benim Pirim
    11- Dertlere Dermandır Ali
    #969243 (hyperion, 08.12.2006 20:13)
  2. şah hatayi deyişleri ile kişileri fenafillah a ulaştıran , hiç durmadan deyiş çalası kişiler. şah soyundandırlar.
    #1284474 (altobelli, 10.02.2007 12:19)

© 2008 - uludağ sözlük

huseyin ali riza albayrak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. huseyin ali riza albayrak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu huseyin ali riza albayrak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» john casey » omer saybir » cikita muz » ulkucu yemini » cukuyle tuz yalatmak » copu almaya gelen kapiciya nah cekip takla atmak » hatira olsun diye dudaktan opmek » sigarayi birakmak » yunanistan » icinde patlatmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci