hurriyet akademi 

kapat
  1. -sivinizi inceledim söylemek istediğiniz başka bir şey var mı?
    +hede eğitimlerini aldım.
    -başka?
    +hürriyet akademi sertifikam var.
    -cam kenarı mı olsun?
    +efendim.
    -ofisiniz cam kenarı mı olsun?

bu ne lan şimdi? dabi dabi reklamları bile daha anlamlı. nasıl bir aldatmaca, nasıl bir kandırmaca bu ayrıca. biriktir 49 kuponu işin hazır. kolay mı hacı bu kadar?

http://www.hurriyet.com.t...nomi/10434126.asp?gid=254
    http://www.hurriyetakademi.com/

ama inadım inat. alacam o sertifikayı gitcem, doğan holdinge başvurcam. koridor yanı, cam kenarı farketmez verin lan ofisimi dicem

-hangi üniversite mezunusunuz?
    +açık öğretim.
    -aldığınız kurslar neler?
    +ehliyet kursu, kuran kursu.
    -başka?
    +hürriyet akademi sertifikam var.
    -cam kenarı mı olsun?
    +biliyordum ya işe alınacağımı. cam kenarı kışın soğuk olur, ara bi ofis olsun.
    -cam kenarı intihar için git at lan kendini.

tanım: aydın doğan'ın yeni para tuzağı.
    #4300758 (nirolis, 30.11.2008 14:43)
  2. çakal medya grubunun pireden yağ çıkartma girişimidir.
    #4300778 (boyle nick mi olur lan, 30.11.2008 14:50)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hurriyet akademi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hurriyet akademi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hurriyet akademi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hurriyet akademi. Copyrights of the articles are belong to their authors.