hur ve kabul edilmis geyikler locasi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hur ve kabul edilmis masonlar locasi
  2. nurcu ve sakirt edilmis hizmet destekcileri locasi
  3. hur ve kabul edilmis yaslilar
  4. hur ve kabul edilmis masonlar
  5. kabul edenler etmeyenler tasari kabul edilmistir
  6. demir locasi
  7. zuhal locasi
  8. sozluk locasi
  9. kabul edenler etmeyenler kabul edilmistir
  10. esir ve dislanmis fethullahcilar locasi

© 2008 - uludağ sözlük

hur ve kabul edilmis geyikler locasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hur ve kabul edilmis geyikler locasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hur ve kabul edilmis geyikler locasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» masal » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » anket memis » istanbul un en guzel semti » kalpsiz adam » karma ekonomi » instituto cervantes » rtuk » obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan » encarta » fetullah gulen » bok atmanin dayanilmaz hafifligi » eminonu » michael wilton » anhedoni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgilinin olmesi » ozledim seni » firca baget » dolores o riordan » ovulmekten cekinmek » tuomas holopainen » system error » apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak » resident evil degeneration » a kare kok uc bolu dort » sarkilardaki mantik hatalari » yaman okay » charlie and the chocolate factory » baba anneme soyle oldum » ne emmeye gelirsin ne de gommeye