hunharca isemek istemek 

kapat
  1. işesem,
    ıslaklığını duyabilir misiniz mısralarımda ?

ah çocukken hunharca işeyebildiğim günler nerdesiniz, tanrım neden karanlık bu kadar hayat ?
    ben ölmeden pipimi öldürme...

böbrek taşı, yok ebemin derdi o,
    böbreklerdeki kumlanma bunun sonunda hunharca işeyemezsiniz,
    nedir kumlanma, neden olur, bu toplum yarasına penisimi ay pardon parmağımı basmak istedim...

- sebebleri nelerdir hocam ?
    + uzman ürolog gözü ile, canımcım Yeterince su içilmemesi, A vitamini eksikliği, böbrek üstü bezlerinin fazla çalışması ve bazı böbrek hastalıkları, kullanılan kireçli su, ve ayrıca mayalı içkiler buna neden olur.
    - ciddi misiniz
    + inanmazsan kocana sor.

şimdi müzdarip olduğum konuda bu içtiğimiz sular bu mutlaka en önemlisi, bunun etkisi büyük.
    yalnız doktorlarımdan aldığım belli bir ücret karşılığı tabiki, bilgiye dayanarak bira gibi mayalı içkiler de böbreklerde kumlanma yapmakta yani kum taş dökene bira iç demek mantıklı değil, kaplıca ve soda tedavisi önerilmekte.
    ama benim derdim böbrek üstü bezlerimin çok fazla çalışması, ona da çözüm buldum, sözlüğe entry girerek bunu atlatacağıma inanıyorum, tabiki sizinde yardımlarınızla, bir el atın be ?

neyse abi derdi ve dermanı söyledikten sonra geçelim eğlence kısmına, çal olm üseyin gırnatayı...

abi niye yaşarız ?
    doğru söyleyin lan kendinize itiraf edin hiç hayatın anlamını sorguladınız mı ? heleki fenerbahçe - kayseri maçından sonra ?
    abi yemek içmek, sevişmek üremek ve de sıçmak için yaşarız ki bunun diğer türevi işemektir,
    hem hunharca, hem sallaya sallaya hemde boyunu aşarcasına, yalnız bunu denerken dikkat edin, gömleğiniz harab olmasın...
    ya ben hunharca işeyemedikten sonra, hunharca hatta hoyratça işeyemedikten sonra neye yarar yaşamak ?
    kırlarda, ovalarda gönlümce koşup yayıla yayıla işeyemedikten sonra neye yarar lan ?
    dikkat edin kendinize canlar,
    belli bir debi dışında işeyememk ne kadar kötü bir şey,
    tuvalet taşından gelen o tıkırtılar,
    hiç onlarla beste yapmaya çalıştınız mı ?
    siz nerden bileceksiniz ki...

elinizdeyken hunharca işeyiniz lan,
    sonrası malum nede olsa paçalara...

ben ölmeden, onu öldürme ya, nolur lan...
    samimiyim.
    #4051247 (koca haydar, 05.10.2008 23:46)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hunharca isemek istemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hunharca isemek istemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hunharca isemek istemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hunharca isemek istemek. Copyrights of the articles are belong to their authors.