hungur hungur aglayan takkeli cocuk 

kapat
  1. dün sabah minibüste gördüğüm çocuk. kafasında siyah takkesi, üzerinde gayet mütevazı kıyafetleri ile minibüs demirlerine tutunmaya çalışıyordu. gözlerinden de bardaklarca gözyaşı boşalıyordu.

"nen var evladım?" dedim. "haydi anlat bana, dermansız derdin kalmasın". "sorma abi" dedi hıçkıra hıçkıra. "nişantaşı'nda takkeyle geziyordum, amcalar teyzeler bana kötü baktı, beni diskirimine ettiler.". o anda özgürlükçü düşüncenin meşalesi olma görevini üstlenmiş yüreğim cızırdadı. dumanları tütmeye başladı. "ağlama yavrum dedim. imagine all the people. a change is gonna come".

bu laflarım yüreğine su serpmişti. ağlayan gözlerinden belirsiz bir ışıltı yükseldi. "alright" dedi. sonraki durakta indi çocuk. ulusun bağrında alevlenen bu özgürlük ışığını görmek benim de gözlerimi yaşartmıştı. sonra cebimde simit buldum. bayatlamıştı yemedim.
    #4072167 (grandmaster flash, 11.10.2008 00:11 ~ 00:12)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hungur hungur aglayan takkeli cocuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hungur hungur aglayan takkeli cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hungur hungur aglayan takkeli cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hungur hungur aglayan takkeli cocuk. Copyrights of the articles are belong to their authors.